Nyheder

Emil Døi

Rebæl Lemonader i Meny

Vi udvider sortimentet i Meny med vores serie af lemonader. Efter et par måneder med vores cocktails på hylderne har vi været så heldige at se vores lemonader dukke frem på hylderne også. 

Læs mere →


Rebælske cocktails i Føtex Food

Rebælske cocktails i Føtex Food

Vi er pivstolte over, at der nu er Rebæl cocktails på hylderne i Føtex Food.  Igennem de sidste 6 måneder har vi arbejdet på at lancere i din lokale dagligvarebutik. Nu er endnu et skridt taget, således der nu er Rebæl cocktails på hylderne i både 7/11, Føtex Food og Meny - og der er flere på vej, så det bliver nemmere for alle at nyde en kold Rebæl.  De varianter der står på hylderne nu er: - Passion Sangria: en frisk sommerlig drink, som sender tankerne hen på fest og sommer. Den indeholder økologisk passionfrugtspure, en frugtig hvidvin og spanske...

Læs mere →


rebael-dk Admin
Rebæl rykker i KIHOSKH

Rebæl rykker i KIHOSKH

KIHOSKH er en moderne købmand med et stort udvalg af dagligvarer, specialiteter og økologiske produkter. I KIHOSKH finder du et stort sortiment af blade og tidsskrifter, og så er det hos KIHOSKH, du finder Danmarks måske største udvalg af øl fra danske såvel som udenlandske bryggerier. Nu kan I også finde økologiske cocktails fra Rebæl på hylderne!

Læs mere →


rebael-dk Admin
Rebæl til SMK FRIDAYS

Rebæl til SMK FRIDAYS

Endnu engang slår Statens Museum for Kunst dørerne op for SMK FRIDAYS - hvor du efter lukketid kan gå på opdagelse i og udforske kunst, musik, film, art talks, gadekøkken og ikke mindst den obligatoriske fredagsbar, der udover iskolde fadøl byder på økologiske cocktails fre Rebæl. SMK FRIDAYS-arrangementer er fordelt udover året, er gratis for alle og har hver gang et unikt tema, som aftenen tager udgangspunkt i. 

Læs mere →

Nyeste opslag