Hvem er vi?
Rebæl startede med en vision om at skabe et alternativ til det traditionelle og klassiske cocktail håndværk. Fra start af har det været en selvfølge, at alle råvarer skal være økologiske og så vidt muligt dyrket lokalt. 
 
I dag udvikler vi både cocktails, gastrosafter og lemonader efter egne unikke opskrifter produceret på vores egen fabrik. Alle drinks er tappet på flaske, bag-in-box og fustage, så det er lige til at drikke - om det er æblemosten til morgenmaden, en cocktail fredag eftermiddag eller en smagfuld gastrosaft til middagen. 
 
CSR

Hos Rebæl er bæredygtighed, økologi og ægthed i højsædet. Vi er transparente i alt hvad vi gør, og det du ser, er dét, du får. 

Vi har derfor høje krav til vores råvarer, emballage og produktion, så vi sikrer, at kvaliteten altid er i top, og at alt blive gjort med omtanke.

Alt er økologisk, og vi bestræber os på kun at bruge lokale råvarer og producere på vores egen fabrik lidt uden for København. Vi minimerer forbruget af plastik, hvorfor vores flasker er lavet af glas, som er langt mere genanvendeligt og låg lavet af aluminium. 

Derudover har vi vores "stop-spild-kasser", som hjælper os i kampen mod spild. Her samler vi en kasse med 12 produkter, med og uden alkohol, som er tæt på udløbsdatoen (aldrig mindre end 2 uger) og sælger til en ekstra god pris. 

Team Rebæl

Morten & Emil

Mød Morten og Emil, som står bag Rebæl. Morten er vores dygtige kok og produktudvikler, som altid sørger for, at din smagsoplevelse er i top. Emil er stifter af Rebæl. Han har hænderne nede i alt fra konceptudvikling til drift og kontorarbejde.

Derudover har vi vores to fantastiske sælgere; Frank og Kim samt ti unge uundværlige mænd, der får fabrikken til at køre rundt.